Gratis brainstormsessie

Ben je op zoek naar een unieke vormgeving? Maar heb je geen idee hoe je nu bij een origineel plan kunt komen dat wel bij je past? Ik ga je onderdompelen in mijn creativiteit en help je loskomen zodat we samen aan een persoonlijk plan kunnen werken.

Herken je dit?

  • Je start met een eigen onderneming, super spannend, maar zo veel zin in!
  • Je wil jouw missie overbrengen zodat je juist die klanten aantrekt die bij jou passen.
  • Je bent niet super creatief en wil niet voor de dag komen met een nietszeggende huisstijl of een copy-paste van Canva.
  • Op Pinterest kun je genoeg voorbeelden vinden, maar toch loop je vast. Je wil iets unieks, geen kopietje van een ander.
  • Eigenlijk is het gewoon nog een rommeltje in je hoofd en ben je nog niet enthousiast genoeg over de ideeën die je hebt.

Deze stap verdient de aandacht. Je hebt redenen genoeg om eens écht te laten zien wie jij bent en wat jouw missie is. Het moet een totaalplaatje zijn en je moet aan alles kunnen zien dat erover nagedacht is.

Creativity is intelligence having fun

Ik weet waar je moet beginnen! Brainstormen; het werkt! Tijdens een gratis brainstormsessie maken we kennis met elkaar en luister ik naar jouw verhalen en ideeën. Door bewust de verdieping te maken en op zoek te gaan naar het verhaal komen we samen snel tot de kern. Ik vul je aan met mijn creativiteit en we maken vast een start met jouw visuele uitstraling.

Prijs: Gratis
Locatie: Online via Zoom
Duur: +/- 45 minuten
Wanneer: We prikken samen een datum!

In ongeveer 45 minuten leren we elkaar kennen en werken we samen aan een creatief idee. Ik prikkel je met voorbeelden en vragen en na afloop van ons gesprek heb je een goed beeld van de mogelijkheden. Je kunt gerichte stappen gaan maken naar een werkende huisstijl.

Hi! Mijn naam is Suzan en het is mijn missie om jouw missie en verhaal op een visuele wijze te laten spreken zodat jij dit moeiteloos over kan brengen op jouw klanten. Hierdoor trek je loyale klanten aan die ambassadeur worden van jouw dienst of product.

Ik geloof dat door jouw verhaal en interesses in te zetten, iedereen een unieke stijl kan creëren.

Al van jongs af aan speelt creativiteit een belangrijke rol in mijn leven. Alle momenten die ik heb beleefd zijn vastgelegd op film of in unieke fotoboeken die we thuis zelf maakten. De vakantiefoto’s zijn nog steeds een project op zich, die ik samenvoeg in een boek dat een herinnering voor het leven vormt. Ook voor andere weet ik er iedere keer weer in te slagen om de herinneringen bij elkaar te brengen tot een samenhangend verhaal. Het zijn precies dit soort projecten waar ik zo veel energie van krijg; voor iemand die met passie en enthousiasme zijn of haar verhaal vertelt een visuele vertaling maken.

Ontvang de nieuwsbrief

Gegevens

Suzan van Daalen
Tuinstraat 16
5071 CS Udenhout

T 06 206 86 146
info@suzign.nl

KvK nr.: 80462456
BTW nr.: NL003445748B17