Previous
Next

Er is er een jarig hoera, hoera!

Misschien verheug je jezelf er al een tijdje op of schiet je al in de stress bij het idee; er staat een kinderfeestje op de planning. Altijd superleuk en spannend voor de kids. Natuurlijk verdient jouw zoon of dochter een geweldig feestje om nooit te vergeten. Je moet het alleen wel weer aan de slag om met wat nieuws te komen. Om je uit de stress te helpen heb ik een mooi pakket samengesteld zodat je met iets origineels kunt komen en een mooie herinnering kan maken voor je kind.

Herken je dit?

  • Je bent niet zo’n creatieveling maar het moet wel een speciaal feestje worden waarbij iedereen volop plezier heeft en jouw kind het stralende middelpunt is.
  • Om je heen zie je andere ouders flink uitpakken en met de meest originele ideeën komen. Hoe kun je ooit aan deze verwachtingen voldoen?
  • Bovendien heb je ook niet zoveel tijd om van alles te bedenken en te maken, hoe kan je dit dan ooit tot een succes brengen?
  • Eigenlijk ben je bang dat je uiteindelijk op het laatste moment in de stad beland en daar nog snel wat feestartikelen bij elkaar zoekt.

Stel je voor; een feestje dat helemaal past in de wereld van jouw kind. Daar hoef je echt de deur niet voor uit! Het is hartstikke leuk om een feestje lekker thuis vieren, het is namelijk de plek waar je echt uit kunt pakken zonder dat het heel veel geld hoeft te kosten. Een origineel thema met daar bij passende activiteiten en versiering maakt het een onvergetelijke middag voor de jarige job waarbij ook de andere kinderen met een glimlach naar huis gaan.

Zet die feestmuts maar op en let’s get the party started!

Gelukkig valt wat creativiteit wel te regelen en gaan we samen een gratis creatief adviesgesprek aan om tot een origineel idee te komen. Ik heb pakketten samengesteld waarin je in een simpel overzicht kunt zien wat je nodig hebt en wat het kost. Uit een collectie van 8 verschillende uitnodigingen als ‘basisontwerpen’ moet er iets tussen zitten dat je aanspreekt. Deze finetunen we dan helemaal naar jouw wensen zodat het een uniek kaartje wordt. Met het uitbreidingspakket Party Time zorg ik er ook nog voor dat je alles helemaal in stijl kunt versieren voor de feestelijke dag.

BASISPAKKET

Musthaves

75 *Prijs bij een afname van 10 sets
  • Mini brainstorm
  • Uitnodigingen
  •  

UPGRADE

Party Time

+ € 110 *In het thema van je feestje!
  • Welkomstbord
  • Vlaggenlijn
  • Tafelkleed

We starten met een gratis creatief adviesgesprek van ongeveer een half uurtje waarin we elkaar beter leren kennen en brainstormen over het thema en de wensen. We maken plan waarmee je gemakkelijk een keuze kunt maken uit mijn collectie van 20 verschillende uitnodigingen. Deze gaan we uiteraard aanpassen naar jouw persoonlijke wensen zodat alles bij elkaar past en uniek blijft. Als deze helemaal naar wens is kan alles naar de drukkerij zodat je het snel in huis hebt en iedereen uitgenodigd kan worden.

Heb je interesse in iets specifieks? Geen probleem! Neem contact met me op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Hi! Ik ben Suzan en het is mijn missie om iemands persoonlijke verhaal op een visuele wijze te laten spreken zodat dit past bij het waarom van die persoon of dat bedrijf. Ik geloof dat door jouw persoonlijke verhaal en interesses in te zetten iedereen een unieke uitstraling kan creëren.

Al van jongs af aan speelt creativiteit een belangrijke rol in mijn leven. Alle momenten die ik heb beleefd zijn vastgelegd op film of in unieke fotoboeken die we thuis zelf maakten. De vakantiefoto’s zijn nog steeds een project op zich, die ik samenvoeg in een boek dat een herinnering voor het leven vormt. Ook voor andere weet ik er iedere keer weer in te slagen om de herinneringen bij elkaar te brengen tot een samenhangend verhaal. Het zijn precies dit soort projecten waar ik zo veel energie van krijg; voor iemand die met passie en enthousiasme zijn of haar verhaal verteld een visuele vertaling maken.

Ontvang de nieuwsbrief

Gegevens

Suzan van Daalen
Tuinstraat 16
5071 CS Udenhout

T 06 206 86 146
info@suzign.nl

KvK nr.: 80462456
BTW nr.: NL003445748B17

Aanbevolen door: