ADFIRE EN SUZIGN GEVEN WEER EEN FEESTJE!

De eerste editie van De Buiten De Lijntjes Borrel in september was een groot succes! We konden toen al niet wachten met het plannen van een tweede editie. Daarom organiseren wij op vrijdagmiddag 1 maart 2024 opnieuw een gezellige, laagdrempelige netwerkborrel.

Dus, kom je naar ons feestje? Nieuwe connecties maken en netwerken maar ook gezellig samen zijn met fijne mensen.

Een mooi moment om je zakelijke netwerk uit te breiden en waardevolle relaties te onderhouden. Wij zorgen voor de hapjes en drankjes tijdens een gezellige middag ongedwongen netwerken terwijl we samen proosten op het feestje dat ondernemen heet!

Nog even over ons..

Hi, ik ben Kim!

Hi, ik ben Kim!

Met mijn bedrijf Adfire help ik als Business Mentor dagelijks creatieve ondernemers met een focus op simpel ondernemen. Ik sta graag aan de zijlijn als jouw enthousiaste en motiverende cheerleader! Voor elke uitdaging bedenk ik moeiteloos een (creatief) idee of oplossing. Door je een spiegel voor te houden, help ik je om op dat specifieke moment de beste keuze voor jou te maken. Ik ben dol op praktisch aanpakken, waarbij ik je graag voorzie van concrete tips, zodat jij echt stappen zet en je business naar een hoger niveau tilt.

Van nature word ik blij van je motiveren en aanmoedigen, ook als het even spannend is. Die spanning herken ik. De eerste keer dat we onze borrel organiseerden vond ik het doodeng, voelde ik de kriebels (en misschien nog steeds een beetje). Maar: we doen het wel en dit op onze manier. 

Met je meedenken en ervoor zorgen dat jij ontwikkelt op persoonlijk- en business vlak staat bij mij altijd voorop. 

Kom je naar ons feestje?

Hi, ik ben Suzan!

Ik ben grafisch vormgever en vanuit mijn bedrijf Suzign help ik ondernemers met het ontwerpen en restylen van hun logo en huisstijl.

Het is mijn missie om jouw verhaal visueel te laten spreken zodat jij moeiteloos impact kan maken op jouw doelgroep. Hierdoor trek je loyale klanten aan die ambassadeur worden van jouw dienst of product. 

De wereld beleven, bewonderen, observeren. Het is de ultieme inspiratiebron voor mij persoonlijk én om te gebruiken in mijn werk.

Ik ben graag buiten; op reis of met mijn hond Flora in de Loonse en Drunense Duinen. Maar in de zomer is mijn tuinoffice ook mijn favoriete plek.

Verder houd ik ervan om in de keuken te experimenteren, te leren hoe producten worden gemaakt en om uitgebreid te koken voor bijvoorbeeld vrienden. Dat soort avonden sluit ik dan het liefst af met een klein feestje rondom het kampvuur.

Reviews:

Marieke - MaMarketing
Lees verder
Wauw! Ik ga vaker naar netwerkborrels, maar deze was veruit de allerleukste! Ik voelde me helemaal op mijn gemak en heb kei leuke gesprekken gehad. Mede dankzij de ijsbreker, wat echt heel fijn was. Top locatie, top organisatie en een top goodiebag. Er is geen twijfel mogelijk dat er nog een editie moet komen!
Saskia - De TassenKas
Lees verder
Ik vond de netwerkborrel fantastisch leuk. Ik heb bekende gezichten gezien, nieuwe mensen leren kennen en erg gelachen. De hapjes en drankjes waren super verzorgd en we hadden een prachtige locatie. Ik ben fan!
Linda - Relax ‘m Mode
Lees verder
Eindelijk was het zover: een netwerkborrel voor online ondernemers bij mij in de buurt. Een heerlijke laagdrempelige borrel waar ik op leuke manier in contact ben gekomen met andere online ondernemers. De locatie was schitterend aan het water, waarbij het zonnetje de sfeer compleet maakte. Ook de gastvrouwen zorgen ervoor dat er een gezellige sfeer was, niet te stijf, maar gewoon lekker als ondernemers onder elkaar. Een absolute aanrader, ik ben er de volgende keer weer bij.
Wendy - Wendy Koelewijn
Lees verder
Ontzettend genoten, de sfeer was ongedwongen en toegankelijk. Hele diverse groep interessante mensen. Heel verrassende gesprekken gehad die zo goed waren dat je de tijd vergeet. De middag vloog voorbij en smaakt zeker naar meer.
Marielle - PopTalk
Lees verder
De netwerkborrel van Kim & Suzan was een heerlijke ontspannen middag waarbij iedereen erg relaxed was! Door er een spelelement in te doen was de ijsbreker erg geslaagd! Lekkere drankjes en hapjes en leuke ondernemers! En een mooie afsluiter door een mooie gevulde goodie bag!
Martine - Succes Momenten
Lees verder
De netwerkborrel van Kim en Suzan was informeel opgezet en daardoor was iedereen heel snel bijzonder relaxed met elkaar. Het was niet overweldigend en ik voelde me er erg op mijn gemak, terwijl ik ook graag de kat uit de boom kan kijken. Ik heb leuke gesprekken gevoerd en ben geïnspireerd geraakt door de verhalen van anderen. Volgende keer ben ik er zeker bij.
Susanna - VA Susanna
Lees verder
Dit was mijn eerste netwerkborrel ooit en ik denk dat de lat nu heel hoog gelegd is. Het was gezellig, uitnodigend en een hele fijne club ondernemers om te leren kennen. Helemaal top geregeld door Suzan en Kim!
Marieke - Sprekend Marieke
Lees verder
Kim en Suzan jullie hebben er een echt feestje van gemaakt. Dit alles op een inspirerende locatie met interessante ondernemers. En die goodiebag was de kers op de taart!
Wesley - Salestolk
Lees verder
Aanwezig geweest op een laagdrempelig en zeer waardevolle netwerkbijeenkomst. Ik zal zeker aanwezig zijn bij een volgende bijeenkomst. Kim en Suzan zijn goede gastvrouwen en weten de ondernemers te prikkelen.
Esther - Cijferbuddy
Lees verder
Wat een leuke middag was het! Veel inspirerende ondernemers gesproken op een TOP locatie! Ik kijk uit naar de volgende borrel.
Anouk - OpvoedTwijfels
Lees verder
Fijne sfeer, waarbij de drempel laag is, maar wel échte gesprekken worden gevoerd.
Lindy - Potloodstreken
Lees verder
De netwerkborrel van Kim en Suzan was een gezellige borrel. De ijsbreker die ze introduceerden zorgde er voor dat iedereen meteen ongedwongen met elkaar in gesprek ging. De diversiteit van de ondernemers vind ik zeker een pluspunt. De goodiebag achteraf was een feestje om uit te pakken. Bedankt!
Lynn - Lynn Bosten
Lees verder
een geweldige, gezellige en leuke borrel was dat! Zo gezellig! Ik heb me echt goed vermaakt. Hele leuk gesprekken gehad. Goed gelachen. Er hing een fijne en open sfeer. Niet gedwongen. Gewoon lekker relaxed. En het eten was goedgekeurd 🤣 Echt een top netwerkborrel! Ik kijk al uit naar de volgende 🤩
Previous
Next

Foto's van de vorige editie: