Adfire Coaching en Suzign hebben wat te vieren!

We zijn beide jarig in de zomer, Adfire Coaching bestaat 2,5 jaar, Suzign 3 jaar en iedereen zit weer vol vakantieverhalen. Kortom: een goed moment om dit te vieren en bij te kletsen. Maar ook de perfecte timing om vlak voor Q4 nieuwe connecties te maken en een paar mooie opdrachten binnen te halen.

Daarom organiseren wij op vrijdagmiddag 15 september 2023 een gezellige, laagdrempelige netwerkborrel.

Dus, kom je naar ons feestje? Nieuwe connecties maken en netwerken maar ook gezellig samen zijn met de juiste mensen. Want dat was ons grootste succes het afgelopen jaar: verzamel de juiste mensen om je heen. 

Een mooi moment om je zakelijke netwerk uit te breiden en waardevolle relaties te onderhouden.
Wij zorgen voor de hapjes en drankjes tijdens een gezellige middag ongedwongen netwerken terwijl we samen proosten op onze mijlpalen.

Hi, ik ben Kim!

Kim de Blije Businesscoach. Dagelijks help ik vanuit mijn bedrijf Adfire Coaching creatieve ondernemers met een eenvoudige en passende strategie door te onderzoeken waar het vlammetje nu echt van aan gaat.

Dit doen we door het gevoel ‘ik doe maar wat’ op te lossen en gericht te kijken waar de uitdaging zit. Doordat ik praktisch met je aan de slag ga, krijg je continu concrete tips om daadwerkelijk door te pakken en je business naar een hoger niveau te tillen.

Van nature word ik blij van jou motiveren en aanmoedigen, ook als het even spannend is. Ik snap het als geen ander: dit netwerkevent organiseren vind ik mega eng. Maar: we doen het wel en dit op onze manier. Met je meedenken en ervoor zorgen dat jij ontwikkelt op persoonlijk- en business vlak staat bij mij altijd voorop.

Kom je naar ons feestje?

Hi, ik ben Suzan!

Ik ben grafisch vormgever en vanuit mijn bedrijf Suzign help ik ondernemers met het ontwerpen en restylen van hun logo en huisstijl.

Het is mijn missie om jouw verhaal visueel te laten spreken zodat jij moeiteloos impact kan maken op jouw doelgroep. Hierdoor trek je loyale klanten aan die ambassadeur worden van jouw dienst of product. 

De wereld beleven, bewonderen, observeren. Het is de ultieme inspiratiebron voor mij persoonlijk én om te gebruiken in mijn werk.

Ik ben graag buiten; op reis of met mijn hond Flora in de Loonse en Drunense Duinen. Maar in de zomer is mijn tuinoffice ook mijn favoriete plek.

Verder houd ik ervan om in de keuken te experimenteren, te leren hoe producten worden gemaakt en om uitgebreid te koken voor bijvoorbeeld vrienden. Dat soort avonden sluit ik dan het liefst af met een klein feestje rondom het kampvuur.