't Ontwerplokaal
Creatieve werkplaats voor Adobe Illustrator en InDesign

Veel zelfstandige ondernemers willen niet afhankelijk zijn van anderen en doen graag zoveel mogelijk zelf. Of ben jij juist die ondernemer die het gewoon leuk vindt om eigen ontwerpen te maken? Je loopt alleen tegen de beperkingen van Canva aan maar vind de software van Adobe te ingewikkeld.

Ik ga je helpen!! In ‘t Ontwerplokaal neem ik je stap voor stap mee in mijn werk als grafisch vormgever. Met deze online cursus leer je op jouw eigen tempo zelfstandig en professioneel ontwerpen in Adobe Illustrator en InDesign. Ben je er klaar voor?

De volgende ronde start in april 2024.

NewFotografie-20230622-037 - shop2

Wat kun je van de cursus verwachten?

't Ontwerplokaal - Creatieve werkplaats voor Adobe Illustrator en InDesign

Hoe werkt de cursus?

  • Gemakkelijk en op eigen tempo te volgen via Huddle 

  • Zes modules vol video’s met tips en uitleg 

  • Gemiddeld zeven video’s per module van gemiddeld 10 minuten per video

  •  Ik deel mijn scherm zodat je met mij mee kunt kijken 

  • Je krijgt enkele opdrachten om daadwerkelijk zelf aan de slag te gaan

  • Je mag altijd hulp en feedback vragen via WhatsApp

Alleen deze ronde voor de pilotprijs van €129,- excl. btw. We starten op 5 februari!

Het is mijn missie om jouw verhaal visueel te laten spreken zodat jij moeiteloos impact kan maken op jouw doelgroep. Hierdoor trek je loyale klanten aan die ambassadeur worden van jouw dienst of product.

Creativiteit is mij met de paplepel ingegoten. Mijn kinderjaren zijn vastgelegd in creatieve foto albums en op film die mijn vader zelf monteerde. De vakantiefoto’s zijn nog steeds een project op zich, die ik samenvoeg in een vormgegeven boek dat een herinnering voor het leven vormt. Ook voor andere weet ik er in te slagen om de herinneringen bij elkaar te brengen tot een samenhangend verhaal. Het zijn precies dit soort projecten waar ik zo veel energie van krijg; voor iemand die met passie en enthousiasme zijn of haar verhaal vertelt een visuele vertaling maken.

Kim - Adfire
Lees verder
Dit is een cursus waar ik onbewust al jaren op aan het wachten was. Op een simpele en heldere manier doormiddel van korte video’s de programma’s Adobe Illustrator en Adobe InDesign beter leren kennen. Ik hou persoonlijk van uniek zijn met een eigen karakter. En dankzij de cursus van Suzan heb ik zowel geleerd hoe de twee verschillende programma’s werken, maar leerde ik ook hoe je dan zelf een uniek design maakt. Hiermee kan ik mijzelf onderscheiden én lekker creatief bezig zijn. Er zijn geen beperkingen meer! Deze cursus is mega behapbaar gemaakt, makkelijk te volgen en rustig uitgelegd. Ondanks dat het video’s zijn heb ik het gevoel dat er een vriendin tegenover mij zit en dingen probeert uit te leggen in een compleet nieuwe taal. Een taal die ik dankzij Suzan begrijp. Twijfel je of ontwerpen is voor je is? Dan moedig ik je zeker aan om mee te doen!

Ontvang de nieuwsbrief

Gegevens

Suzan van Daalen
Tuinstraat 16
5071 CS Udenhout

T 06 206 86 146
info@suzign.nl

KvK nr.: 80462456
BTW nr.: NL003445748B17