Start je business vandaag

Herken jij dit?

  • Ik wil wel maar ik neem er zo de tijd niet voor. Druk, druk druk.. Hoe kan ik mijzelf stimuleren om eindelijk een goed begin te maken met mijn business to be?
  • Wie moet ik nu gaan bereiken? En zit er überhaupt iemand op mij te wachten? Ik wil mijzelf belangrijk maken zodat mijn klanten mij nodig hebben!
  • Ik ben goed in wat ik doe, maar ik heb helemaal geen kaas gegeten van het ondernemerschap. Welke stappen moet ik zetten en in welke volgorde? 

Klaar voor de start?

Wil jij leren hoe je jezelf kunt stimuleren om eindelijk een
goed begin te maken met jouw business to be?

Hoe dan?

Wij, Kim van Adfire Coaching en Suzan van Suzign gaan onze krachten bundelen! Een vleugje business coaching en een vleugje branding vormen samen een ijzersterke combi voor de start van jouw eigen bedrijf.

Wat gaan we precies doen?
Op zaterdag 14 mei organiseren wij een livedag volledig in het teken van het starten van je eigen onderneming.

We gaan aan de slag met jouw bedrijfsidee, stellen doelen en maken vast een start met de visuele identiteit van jouw toekomstige bedrijf. In een dag gaan we gezamenlijk brainstormen, beantwoorden we vragen en zorgen we voor een mooi plan voor de start van jouw onderneming.

Daarnaast is het natuurlijk de uitgelezen kans om meteen een netwerk op te bouwen met andere startende dames!

Ontvang de nieuwsbrief

Gegevens

Suzan van Daalen
Tuinstraat 16
5071 CS Udenhout

T 06 206 86 146
info@suzign.nl

KvK nr.: 80462456
BTW nr.: NL003445748B17