In 5 stappen een persoonlijke uitstraling voor jouw bijzonder moment

Wie een persoonlijk moment te vieren heeft, wil dat het een blijvende herinnering wordt voor jou en je gasten. Het liefst wil je dat alles perfect is. Maar waar begin je dan eigenlijk?  De kaarten/uitnodigingen, aankleding en accessoires moeten een persoonlijke uitstraling hebben. Je wil origineel voor de dag komen met een passend thema en de styling mag geen bij elkaar geraapt zooitje worden. Maar je vindt jezelf hier niet creatief genoeg voor. Hoe moet je dit laten slagen als je niet eens weet waar je moet beginnen?

Uit ervaring weet ik dat door jouw persoonlijke verhaal en interesses in te zetten in de uitstraling van een speciaal momenten, het voor jou en je gasten een onvergetelijke zal herinnering worden.

Ik ga de komende dagen in een vijf blogposts helpen met het uitdenken van de uitstraling voor jouw dag. Je kunt het gebruiken voor jullie trouwdag of het vieren van een geboorte maar bijvoorbeeld ook voor een kinderfeestje. We gaan aan de slag met het bedenken van een concept en werken dit uit tot een originele party met oog voor detail. De spanning voor het moment is natuurlijk al groot genoeg dus ik beloof dat je er geen stress van zal krijgen!

Ontvang de nieuwsbrief

Suzan van Daalen
Tuinstraat 16
5071 CS Udenhout

T 06 206 86 146
info@suzign.nl

KvK nr.: 80462456
BTW nr.: NL003445748B17