Over suus
Schilderen, knippen en plakken, potten bakken en als er een kamer opgeknapt moest worden, maakten we levensgrote muurschilderingen op het oude behang. Er was alle ruimte om te experimenteren met technieken en materialen, niets was te gek.

Op vakantie met mijn ouders vertrokken we met een auto vol knutsel- en tekenspullen naar Italië. Na afloop maakten we ieder jaar een fotoboek en vakantiefilm van die tijd. Samen met mijn vader maakte ik van dit filmmateriaal nog een minidocumentaire waarin ik voor een green screen als een presentatrice de kijkers mee nam op reis naar Italië voor mijn spreekbeurt in groep 6. Mijn spreekbeurt was een totaalbeleving met Italiaanse lekkernijen, een eigen film en natuurlijk een mooi gedekte tafel vol inspiratie. Ik was toen al bezig met klantbeleving 😉

Een visuele herinnering
Na het behalen van mijn diploma aan de grafische school in Eindhoven (nu Sint Lucas) in 2012 ging ik voor het eerst zonder ouders op vakantie. Ik en mijn vrienden kozen niet voor een feestvakantie aan de Spaanse Costa’s net als onze leeftijdsgenoten, maar wij maakten een kanotocht van 120 km over de Zweedse meren, afgesloten van de buitenwereld met proviand voor twee weken. We maakten foto’s en ieder eilandje waar we overnachtten gaven we een naam dat ons herinnerde aan die dag. Tijdens de trip ontstond het idee om dit te vereeuwigen in een mooi boek zodat we het avontuur van deze unieke reis iedereen konden laten herbeleven. Ieder eilandje kreeg een eigen hoofdstuk in stijl dat paste bij de herinnering.

Al snel had ik de smaak te pakken in het avontuurlijke reizen en ook nu zien mijn vriend Niels en ik ieder jaar weer iets nieuws van de wereld. Nog altijd maak ik na afloop een boek waaruit je de sfeer van het land kan proeven en ook vrienden vragen mij regelmatig om hun bijzondere reizen samen te vatten in een fotoboek.

Ook al ben ik er niet bij geweest, ik weet er iedere keer weer in te slagen om de herinneringen bij elkaar te brengen tot een samenhangend verhaal. Het zijn precies dit soort projecten waar ik zo veel energie van krijg; voor iemand die met passie en enthousiasme zijn of haar verhaal vertelt een herinnering voor het leven maken.

Verhalen vertellen
In mijn werk als grafisch vormgever vertel ik ook verhalen, jullie verhalen. Het is mijn missie om jouw verhaal visueel te laten spreken zodat jij moeiteloos impact kan maken op jouw doelgroep. Ik geloof dat door bewust de verdieping te maken ik sneller tot de kern kan komen en een unieke uitstraling kan creëren die bij je past. Hiermee onderscheid jij je van andere ondernemers en je kan er mee laten zien waar jij voor staat en welke missie je over wil brengen. Hierdoor trek je loyale klanten aan die ambassadeur worden van jouw dienst of product en dat is precies waarom een goede, consistente huisstijl zo belangrijk is.

Ontvang de nieuwsbrief

Gegevens

Suzan van Daalen
Tuinstraat 16
5071 CS Udenhout

T 06 206 86 146
info@suzign.nl

KvK nr.: 80462456
BTW nr.: NL003445748B17