Logo & Huisstijl
Het lukt je niet om zelf een professionele logo en huisstijl neer te zetten maar je wil wel serieus voor de dag komen bij jouw (potentiële) klanten. Of heb je al een logo en huisstijl maar past deze huidige branding niet meer bij wie je nu bent en waar je nu voor staat. Je bent toe aan een next-level huisstijl die bij je past en met je meegroeit.

Door de complete branding uit te besteden en dit consistent toe te passen, kom je professioneel voor de dag. Ik hoor je denken; ‘maar als ik mijn vormgeving uitbesteed voelt het dan wel van mij?’ Geen zorgen. Door echt te luisteren naar jouw eigen ideeën en feedback, combinaties te maken en opties uit te werken heb je er zelf aan meegewerkt!

Een next-level huisstijl die bij je past en met je meegroeit

Na een online kennismaking via Zoom stuur ik je een intakeformulier ter voorbereiding op onze brainstormsessie op locatie. In de brainstorm gaan we dieper in op jouw visie en kernwaarden. Wat wil je uitstralen? Waar sta je voor? Wat voor stijlen spreken je aan? Welke bestaande logo’s vind je mooi? Door deze en andere vragen te stellen krijg ik een goed beeld van jouw wensen.

Na onze brainstormsessie ga ik aan de slag met een moodboard dat ik in een zoomsessie aan je presenteer om je mee te nemen in het proces en tussentijds te evalueren. Je ontvangt daarna binnen ongeveer twee weken vijf verschillende en unieke logo ontwerpvoorstellen. Er zijn twee correctierondes bij het pakket inbegrepen, hierna zijn correcties mogelijk op nacalculatie. Wanneer je akkoord bent met het resultaat ga ik aan de slag met de uitwerking van het kleurenpalet en de typografie als basis voor een sterke huisstijl. Daarnaast werk ik aan twee extra huisstijlelementen die ervoor zorgen dat we jouw huisstijl meer identiteit kunnen geven. Denk dan aan een secundair logo, icoontjes of een patroon. 

Als je helemaal tevreden bent met het eindresultaat werk ik alles uit in een huisstijlhandboek: een document waarin staat hoe je het logo en de huisstijl het beste kunt toepassen zodat het overal consistent gebruikt kan worden en goed tot zijn recht komt. Dit document lever ik op inclusief alle logobestanden en huisstijlelementen. 

Tot slot ontwerp ik nog een huisstijldrager in de vorm van visitekaartjes of social media templates. Zo ben je klaar om je gloednieuwe huisstijl uit te gaan dragen aan jouw netwerk.

Wat krijg je? 

Investering: €1800,- ex BTW

Pedro van Helden
Lees verder
Suzan denkt echt heel goed met je mee. Ze weet haar kennis en ervaring goed praktisch toe te passen waardoor wij in staat zijn een volledig nieuw label in de markt te zetten. Suzan maakt het verschil door alle details die uiteindelijk zorgen voor een top resultaat. Suzan stelt de klant echt centraal. Ik kan Suzan dan ook aan iedereen van harte aanbevelen.
Loes Simons
Lees verder
Suzan is super inlevend, behulpzaam en kundig. Ze heeft me erg goed geholpen met mijn logo. Binnen korte tijd voelde ze al meteen aan wie ik ben als persoon en wat ik ik wilde uitstralen. Ik zou haar zeker aanraden.
Ingrid van Orsouw
Lees verder
Dank je wel, Suzan, voor het maken van mijn prachtige logo! Ik vond onze samenwerking heel prettig en je voelde goed aan wat bij mij en mijn bedrijf Natuurlijk Waarnemen past. Vooral de eerste fase vond ik erg leuk, waarin je kwam met diverse mogelijke logo's en mijn logo langzaam vorm begon te krijgen. Ook de stappen die daarna volgden heb ik ervaren als heel natuurlijk en waardevol met als resultaat mijn mooie logo en bijpassende huisstijl. Nogmaals dank daarvoor.
Elianne Leeffers
Lees verder
Geweldig samengewerkt met Suzan. Suzan denk echt mee en heeft heel veel kijk op wat mooi wordt en wat niet. Een echte professional! Ze heeft echt een verschil gemaakt voor onze branding en huisstijl. Het is prachtig geworden. Ik zou haar aan iedereen aanraden.
Rick Hamers
Lees verder
Suzign heeft ons geholpen met het creëren van een huisstijl passend bij het segment klanten waar wij ons op richten. Wij zijn erg tevreden over de tussentijdse communicatie, uitvoering en het eindresultaat en raden Suzan dan ook zeker aan!
Hans de Koning
Lees verder
Met Suzan van Suzign samengewerkt voor een banner-campagne van mijn klant Hoffmann. Misschien ken je ze wel van "Vertrouwen is goed, Hoffmann is beter." Suzan leverde een perfecte campagne af, mooi van ontwerp en foutloos in de uitvoering. Ik kan Suzan van harte aanbevelen.

Ontvang de nieuwsbrief

Gegevens

Suzan van Daalen
Tuinstraat 16
5071 CS Udenhout

T 06 206 86 146
info@suzign.nl

KvK nr.: 80462456
BTW nr.: NL003445748B17