Portfolio
De wereld beleven, bewonderen, observeren. Het is de ultieme inspiratiebron voor mij persoonlijk én om te gebruiken in mijn werk. Als grafisch vormgever verras ik je graag met mijn creativiteit. Nieuwsgierig? Bekijk mijn portfolio hieronder.
Pedro van Helden
Lees verder
Suzan denkt echt heel goed met je mee. Ze weet haar kennis en ervaring goed praktisch toe te passen waardoor wij in staat zijn een volledig nieuw label in de markt te zetten. Suzan maakt het verschil door alle details die uiteindelijk zorgen voor een top resultaat. Suzan stelt de klant echt centraal. Ik kan Suzan dan ook aan iedereen van harte aanbevelen.
Loes Simons
Lees verder
Suzan is super inlevend, behulpzaam en kundig. Ze heeft me erg goed geholpen met mijn logo. Binnen korte tijd voelde ze al meteen aan wie ik ben als persoon en wat ik ik wilde uitstralen. Ik zou haar zeker aanraden.
Ingrid van Orsouw
Lees verder
Dank je wel, Suzan, voor het maken van mijn prachtige logo! Ik vond onze samenwerking heel prettig en je voelde goed aan wat bij mij en mijn bedrijf Natuurlijk Waarnemen past. Vooral de eerste fase vond ik erg leuk, waarin je kwam met diverse mogelijke logo's en mijn logo langzaam vorm begon te krijgen. Ook de stappen die daarna volgden heb ik ervaren als heel natuurlijk en waardevol met als resultaat mijn mooie logo en bijpassende huisstijl. Nogmaals dank daarvoor.
Elianne Leeffers
Lees verder
Geweldig samengewerkt met Suzan. Suzan denk echt mee en heeft heel veel kijk op wat mooi wordt en wat niet. Een echte professional! Ze heeft echt een verschil gemaakt voor onze branding en huisstijl. Het is prachtig geworden. Ik zou haar aan iedereen aanraden.
Rick Hamers
Lees verder
Suzign heeft ons geholpen met het creëren van een huisstijl passend bij het segment klanten waar wij ons op richten. Wij zijn erg tevreden over de tussentijdse communicatie, uitvoering en het eindresultaat en raden Suzan dan ook zeker aan!
Hans de Koning
Lees verder
Met Suzan van Suzign samengewerkt voor een banner-campagne van mijn klant Hoffmann. Misschien ken je ze wel van "Vertrouwen is goed, Hoffmann is beter." Suzan leverde een perfecte campagne af, mooi van ontwerp en foutloos in de uitvoering. Ik kan Suzan van harte aanbevelen.

Ontvang de nieuwsbrief

Gegevens

Suzan van Daalen
Tuinstraat 16
5071 CS Udenhout

T 06 206 86 146
info@suzign.nl

KvK nr.: 80462456
BTW nr.: NL003445748B17