Stap 4: De aankleding en decoratie

Bij een bruiloft hoort natuurlijk indrukwekkende aankleding. Een babykamertje en kraamfeest is niet af zonder persoonlijke decoratie. Ook bij een kinderfeestje valt of staat het thema met bijpassende versiering.

Het doel is natuurlijk om geen bij elkaar geraapt zooitje te creƫren maar juist een geheel. Hoe mooi is het als dit allemaal past bij de aankondigingen die je verstuurd hebt in stap 3? We hebben gewerkt aan een originele en persoonlijke uitstraling en hierdoor kunnen we dit nu ook gemakkelijk verder verwerken in de aankleding en decoratie!

Je kunt op zoek naar verschillende adresjes en overal een kijkje nemen naar wat ze kunnen leveren. De vraag is of je alles dan wel bij elkaar kunt laten passen. Ieder bedrijf werkt met andere templates en materialen, de levertijden zijn overal anders en ook de prijzen liggen uit elkaar. Het is een beetje appels met peren vergelijken dus waar doe je dan goed aan?

Ik adviseer je om op zoek te gaan naar 1 adres waar jij je thuis voelt en waar ze kunnen leveren waar je naar opzoek bent. Zo hoef je maar 1 keer je verhaal te doen en kan het bedrijf meedenken in het totaalplaatje. Je zult merken dat de leverancier zich veel beter kan inleven in jouw verhaal. Hierdoor verloopt de communicatie soepeler en is het ook voor de leverancier makkelijker om met je mee te denken tot in detail.

Ontvang de nieuwsbrief

Suzan van Daalen
Tuinstraat 16
5071 CS Udenhout

T 06 206 86 146
info@suzign.nl

KvK nr.: 80462456
BTW nr.: NL003445748B17