Stap 5: Op zoek naar een leverancier

Oké, we zijn er bijna. Met deze informatie kun je op zoek naar een passende leverancier voor je kaartjes, aankleding en decoratie. Maar in die jungle op het internet een aanbieder vinden die echt bij je past kan ook nog een flinke klus zijn.. Je ziet er letterlijk door de bomen het bos niet meer. Hieronder 3 tips die je gaan helpen met het zoeken naar een geschikte leverancier.

  1. Maak een lijstje van wat jij belangrijk vindt: budget, kwaliteit, originaliteit, persoonlijk advies.
  2. Verzamel op een Pinterestbord voorbeelden van stijlen die jouw aanspreken en ga op zoek naar een leverancier die past in deze stijl. Via Google kan dit nogal een uitdaging zijn maar misschien kun je via Instagram met de juiste hashtags bij een passend bedrijf terecht komen. #trouwstationery #geboortestyling #kinderfeestjeidee #ontwerpopmaat #persoonlijkontwerp #versierenvier
  3. Een passende stijl gevonden? Ga met het bedrijf in gesprek! Zo voel je veel beter aan of er een klik is dan alleen op basis van wat je ziet op de website of op social media. Je gaat een stukje van een van de meest persoonlijke momenten in je leven uit handen geven dus die klik is zo belangrijk!

Als je even realistisch nadenkt, heb je hier zelf dan eigenlijk wel de tijd voor om dit uit te werken? Brainstormen, adresjes zoeken, overal je verhaal doen. Zoveel om rekening mee te houden. En dat is natuurlijk helemaal niet hetgeen waar je mee bezig wilt zijn!

Je staat nu voor de keuze; er gaandeweg toch stress van krijgen of er één iemand doorheen laten prikken die naar jouw verhaal luistert en je gaat helpen met het totaalplaatje, tot in detail. In mijn aanbod pakketten zie je in een oogopslag wat de mogelijkheden zijn met de daarbij behorende prijzen voor het laten drukken van kaarten, de aankleding en accessoires voor een bruiloft, een geboorte of een kinderfeestje. De basisontwerpen passen we samen aan zodat het perfect bij je past.

Ook voor maatwerk kun je bij mij terecht. We werken aan een persoonlijk concept en ontwerp en dat zorgt ervoor dat het zeker geen dertien in een dozijn is maar iets dat echt bij jou past zodat het een onvergetelijk moment wordt voor iedereen!

Tijd voor koffie (of thee)? Vul het contactformulier in en we plannen samen iets in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ontvang de nieuwsbrief

Suzan van Daalen
Tuinstraat 16
5071 CS Udenhout

T 06 206 86 146
info@suzign.nl

KvK nr.: 80462456
BTW nr.: NL003445748B17